Vrijwilligers

Vrijwilliger bij Popacademie Popup

Wat doen wij allemaal?

Popacademie Popup geeft raad en daad aan popmuzikanten van 16 tot 100 jaar. Wij organiseren vernieuwende en inspirerende masterclasses, clinics, en interviews door de beste muzikanten uit de business. Wij zijn creatief en rusten niet tot wij de Alkmaarse popscene een impuls hebben gegeven!

Vrijwilliger zijn bij Popacademie Popup heeft heel veel voordelen. Naast het feit dat het een leuk team is om mee samen te werken, kom je bij Popup in contact met de meest bekende en ervaren mensen uit de muziekwereld. Je kunt aanwezig zijn bij onze inspirerende workshops en andere gave evenementen. Daarnaast heb je de ruimte om jouw creatieve ideeën voor Popup uit te werken en om jezelf te ontwikkelen.

Popacademie Popup wordt steeds groter en daarom zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons team willen versterken. Mensen die zich willen bezighouden met de productie, promotie en programmering.

Onlangs hebben wij drie  enthousiaste vrijwilligers aan ons team mogen toevoegen.  Dit zijn Our Agents in the Field, Maarten Plukker, Marloes Wiedijk en Cyrion Willems. Zij zijn de ogen en oren van onze Popacademie en zullen alle trends voor ons in de gaten houden. Is dit nou ook echt iets voor jou? Stuur dan een e-mail naar info@popupalkmaar.nl

 

Over
vrijwilligers