“Geef je gewoon op voor Just Sing, het traject is fantastisch”

Op Festival KUUB mochten Just Sing-winnaars Maaike Huisinga en Stanley Westerveld op het hoofdpodium op het Canadaplein optreden. Het optreden was onderdeel van het prijzenpakket dat beide wonnen met de zangtalentenjacht.

Naderhand vertelden de enthousiaste zangeres en zanger voor de camera over hun optreden en Just Sing-ervaring.

Stanley: “Vorig jaar heb ik meegedaan aan Just Sing en tot mijn grote vreugde heb ik daar de juryprijs gewonnen. We hebben zojuist het optreden op het KUUB Festival gedaan. Een optreden dat Maaike en ik gewonnen hebben en dat is gewoon zo ontzettend leuk! Als je ook maar een beetje kan zingen en denkt van ik wil er mee verder: geef je gewoon op. Al win je niet, het traject is fantastisch.”

Maaike: “Ik ben mee gaan doen aan Just Sing vorig jaar. We kregen begeleiding van onze coach en die ging verder in op de nummers die we wilden doen. Just Sing zorgt voor een unieke ervaring om op een heel gaaf podium te staan en wie weet wel een prijs te winnen. Je krijgt goede hulp van professionals en je ontmoet hele leuke mensen dus als je twijfelt: gewoon opgeven want het is echt heel vet om te doen!”

Hou je van zingen? Ben jij 12 jaar of ouder en durf jij de uitdaging aan te gaan met andere zangers en zangeressen uit de regio? Meld je dan snel aan voor dé zangtalenjacht van Alkmaar! Klik hier voor alle informatie.